17 Dec 2010

Neumorni MAC / Tireless MAC

Ko o čemu, baba o uštipcima!
Šta da radim, kada su mi ovi uštipci najlepši, najslađi, najukusniji, najdraži..:)). Koliko Jelena voli svoje mirišljave časopise iz Pariza, toliko ja volim svoj MAC! Svakog dana sve više! Ok..sada ćemo stati...da ne pređe u paranoju :))))
Ako već ne možemo da ih pronađemo kod nas (o onim sajtovima koji, kao, prodaju MAC, ne želim ni da govorim..najbliži su nam u Budimpešti), ne znači da ne možemo uživati u svakoj novoj "ne zna se koja je lepša" kolekciji!
Pored nove praznične kolekcije Stylishly Yours, o kojoj sam pisala ovde, MAC će za praznike predstaviti još dve kolekcije
  • Cham - Pale Collection koja će biti dostupna od 26. decembra u Severnoj Americi,  a u ostatak sveta stiže u januaru 2011. godine 
  • Peacocky Collection koja je inače kolekcija za proleće 2011, od 6. januara u S.A, a u Evropi tek od februara
Ono što se meni naročito dopada (a ne samo vezano za ove dve) jesu ove predivne promotivne fotografije koje prate svaku kolekciju. PURE PERFECTION!
Uživajte!


MAC Cham - Pale Collection for Holiday 2010/2011













 (za sve one koji se ne sećaju, ovu haljinu je nosila Lady Gaga u spotu za pesmu Telephone :))

MAC Peacocky Collection for Spring 2011







Ako nekoga interesuju nijanse, njihovi nazivi i cene, može pogledati ovde i ovde.


:**

10 comments:

Mila said...

Obožavam MAC.Često ga preko interneta naručim!
Jako kvalitetno!!!

Mimi said...

E ova "Cham Pale" je bas po mom ukusu:)

Jelena Karakas said...

nas dve babe :)
iako sama nisam MACusha :D mogu da te razumem skroz> prekvalitetno, savrshene nijanse, pakovanje u elegantnom minalistichkog maniru... i povrh svega njihova potreba da svaku kolekciju isprate do kraja prikazu inspiraciju, odusheve kampanjama... ma ukratko, uz tebe smo ::))

Dijana MakeUp said...

oh draga, muchas grasias:))
ne znam, jedino sa ovom kozmetikom sam potpuna,nikada nema kiksanja..zato je moje odusevljenje i vise nego paranoicno:))

ali.avenue said...

amazing!

http://aliavenue.blogspot.com/

Anastasija said...

Ah...MAC...OBOZAVAM! Znaci da ne porucujem sa sajta koji mi uporno izlazi na fejsbuku i mami me..:)Ja porucivala sa njihovog sajta, ali preko e-ducana koji me je ''odrao''...A i sama sminka je skupa, jos kad se doda transport i carine...uh...

Dijana MakeUp said...

tnx ali :))

stasha draga, nemoj da te zmija ujede da narucis bilo sta preko ovog domaceg sajta:))..sve je fejk, klasicni kinezi!
a sto se tice e-ducana, super mi je taj koncept, ali za to sto te oderu za siping, mozes slobodno otici do budimpeste, kupiti sta ti treba i jos ti ostane kusur:)))

Dragana Daša said...

Šminka je sjajna, ne znam za šta bih se odlučila :)

Marina fRashion said...

maaaac! dodji naaam :)

Marijana said...

ja bi htela da pitam da li je MAC sminka koja se moze naruciti preko sajta www.ebuy.co.uk dobra ili je i to neki fejk? Hvala unapred

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.