3 Dec 2010

Black Swan Movie make up


Black Swan je okarakterisan kao najočekivaniji film u 2010. godini. Svetsku premijeru je doživeo 1. septembra na otvaranju internacionalnog filmskog festivala u Veneciji, a danas je konačno dočekao i svoje prvo prikazivanje u Americi. Mi ćemo ga, naravno, sačekati još malo :))..

Ovo je mračan psiholoski triler čija je radnja smeštena u njujorškom baletu. Sve se vrti oko zastrašujuće i neizvesne realnost kroz koju se prepliću snovi i opsesije. Glavna uloga je pripala neodoljivoj Natalie Portman, koja glumi Ninu, balerinu posvećenu postizanju savršenstva, čiju prvu glavnu ulogu preti da ugrozi novi član grupe Lili (Mila Kunis). Režiju potpisuje Darren Aronofsky.

Međutim, ono što skreće posebnu pažnju jeste šminka, a zaslužne za istu su make up veteranke Margie Durand i Judy Chin. Mnogima ova imena verovatno ne znače ništa (ipak su ovo ljudi sa druge strane kamere:), ali će većini devojaka biti toplo oko srca kada kažem da su upravo ove šminkerke bile zaslužne za savršeni izgled 4 nama dobro poznate cure u oba dela filma Sex and the City!!! Ahaaaa! :)


Kažu da su inspiraciju za šminku dobile nakon pročitanog scenarija, a čak su i otkrile koji su "alat" koristile (uz to ćemo, naravno dodati i ova interesantna sočiva i gomilu perja). Margie i Judy su veliki ljubitelji MAC kozmetike, tako da je i njihov izbor bio i više nego logičan. 


MAC Studio Fix Fluid SPF 15 - 31$
MAC Chromaline (Black Black i Red) - 20 $
MAC Pigment (Silver) - 23,50 $
MAC Lip Pencil (Vino) - 15,50 $
MAC Lipstick (Dubonnet) - 17,50 $


:*

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.