Moji radovi

7 comments:

MarinaMarry said...

Veliki pozdrav za tebe Dijana. Slučajno sam naišla na tvoj blog i posle par listanja tvojih postova..zaista zaslužuje "follow" :)
Obožavam da se šminkam, kao i sve žene..ali veoma često šminkam i drugarice tako da ti "zavidim" na tvom divnom zanimanju :)

Znači ti si deo Zuup photoshoot-a, Škrbićevog session-a (koji mi se baš dopao)i Lukinog, potpuno drugačijeg od drugih. Svaka čast!
Po meni su nekako za taj poseban izgled lica najzaslužniji podloga i senka..trepavice se podrazumevaju :)

Dijana MakeUp said...

hej draga! veliko hvala za ovakav komentar! :*

MarinaMarry said...

Nema na čemu :) Iskreno i od srca je :*

Lili Kukovska said...

Svidja mi se tvoj stil šminjkanja!!
Nije monoton tipa da na svakom licu stavis istu sminku kao sto neki rade!
Umes bas lepo istaci sve ono najbolje na licu i da istaknes personalitit osobe !!
Bravo!
Pratim***
http://andgodmadefashion.blogspot.com/

Midzi said...

sta da ti kazem Di,vec znas da umirem da zelje da me jednom "namackas"!Svidja mi se sve!Ali one trepavice sa perjem i sarenilo,prava ludnica!

Moj tzv. život said...

kapci su mi tamniji od tena na licu i ne znam koji tečni puder mi u stvari odgovara; Uzela sam onaj koji se stapa sa bojom na vratu, ali kad ga nanesem i na kapke i podočnjake (koji su modri), izgledam kao gejša - katastrofa! Ili kao miš iz mleka...Imam utisak da mi taj svetli "foundation" još više naglasi "kesice"...Any advice?? Thnxs! :)

Jovana Subota said...

Draga moja, sad sam bacila pogled na tvoje radove i jedino što mogu da ti kažem je da me pribeležiš za nekako s jeseni... pošto ćeš me šminkati za moje DA :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.
Powered by Blogger.