9 Dec 2010

Ponovo Lady Gaga i Viva Glam / Lady Gaga and Viva Glam again

Kako sajt wwd.com javlja, kompanija MAC cosmetics i Lady Gaga su na još jednu godinu produžili ugovor koji se tiče poznate Viva Glam kampanje, čiji će Gaga biti ambasador i 2011. godine. 
Ova kampanja je pokrenuta početkom 2010. godine kada su Cyndi Lauper i Lady Gaga udružile snage ne bi li pomogle u prikupljanju novčanih sredstava u borbi protiv AIDS-a (inače, MAC je poznat po svojoj borbi protiv ove bolesti).




Čelnici kompanije su sa ponosom naglasili da je Viva Glam kampanja bila najuspešnija još od osnivanja MAC AIDS fonda 1994. godine, a Cyndi i Gaga su svojim nesebičnim angažovanjem uspele da prikupe čak 190 miliona $.


Lady Gaga se 2011. godine u kampanju vraća solo, a za tu priliku je napravljena i serija fotografija za koju je zaslužan poznati fotograf Nick Knight, a u ulozi stiliste se ističe Nicola Formichetti.



3 comments:

Anastasija said...

wow, GaGa ovde izgleda kao prava lepotica, vidim da ce kampanja biti odlicna!

Dijana MakeUp said...

haha i meni se cini! ja se uvek pitam sta li se nalazi ispod svega ovoga? (ovo je kompliment MAC-u:))))

Mimi said...

Svidja mi se,izgleda nekako prefinjeno i elegantno,sto bas i nijesmo navikli kad je Gaga u pitanju.Nadam se da ce ruz Viva Glam biti vjeran nijansi sa slike.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.