14 Dec 2010

Maybelline i Zac Posen proleće/leto 2011 / Maybelline and Zac Posen SS 2011

Ko kaže da revije poznatih modnih kreatora (mislim isključivo na strance:) moraju pratiti samo "high end" proizvodi kada mislimo na make up????
Evo odličnog primera kako je kozmetička kuća Maybelline ispratila najnoviju kolekciju Zac Posena za proleće/leto 2011.




P.S. Da li trebam napomenuti da se svi proizvodi mogu kupiti i kod nas i to po više nego pristupačnim cenama?

:**

4 comments:

Mimi said...

Pravo osvjezenje,ne mozemo bas svi priustiti high end sminku i kozmetiku,a da budem iskrena puno tzv.drugstore proizvoda bili su boljeg kvaliteta od high end brendova (npr.maskare,lakovi za nokte i mnogi drugi)

Josipa said...

prekrasno!stvarno dobro izgleda,to je noajnovija kolekcija?koja su sjenila od Maybelline najbolja?jel ti koristiš šta?ja svaki put isprobavam i njih ali se nekako uvijek odlučim za skuplje brandove tako da bi mi savjet dobro došao!

http://babylovesfashion.blogspot.com/

Branislava Antović said...

uuu sjajno!I iskreno, iznenadjujuce!
ok mi je myb!pogotovo sjajevi i ruzevi...mada, ovde vidim fantasticne boje senki!:)

Dijana MakeUp said...

@Mimi, potpuno se slazem sa tobom! :)
@Baby, da, to im je nova kolekcija, iznenadjujuce jako intenzivne boje, za svaku pohvalu!! trenutno ne koristim nista njihovo, ali s obzirom da su poboljsali kvalitet proizvoda(nacula sam da ih je otkupio Loreal), probacu neke stvari sigurno! evo, branislava je potvrdila ono sto i ja garatujem, a to je odlican izbor i kvalitet ruzeva i sjajeva..
@ Branislava: koliko znam, ove palete senki tek trebaju stici do nas..odlicne su!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.