25 Nov 2010

Lak za nokte dana../ Nail polish of the day..



Ova nijansa je bila veoma popularna prošle jeseni, a ujedno je vladala i svetskim modnim pistama. Nazvali su je '' šumsko zelena'', a mi ćemo je rado nositi i ove sezone. Oduvek sam volela one '' dvesta i nešto dinara'' lakove, jer smatram da je besmisleno davati 2.000 i više za nešto što ćeš verovatno iskoristiti par puta. Mislim da je uvek moguće pronaći adekvatnu zamenu. Mada, od skupljih, ono čemu zaista ne mogu odoleti jesu ipak     Chanel Le Vernis  lakovi (naročito Particuliere:))))) (mislim da će se sa ovim složiti sve cure)
Ovo je lak za nokte iz najnovije Essence Multi Dimension kolekcije, broj 64 Trendsetter. Moze se pronaći u DM-u po ceni od 200 i kusur dinara, a čini idealnu zamenu za...








:**

8 comments:

makeupjelena said...

Divna boja, moja omiljena, moracu i ja da kupim ovaj lak! :-)

Dijana MakeUp said...

boja je zaista savrsena! bila sam malo skepticna posle prvog sloja (mislila sam da sam omasila nijansu), ali ne stavljaju se uzalud dva:)))

EMMA said...

Such beautiful colors! Love <3

Mimi said...

Super cool boja!Moram se sloziti s tobom sto se tice trosenja puno novca na lakove za nokte,posebno na neke "lude" trendy nijanse koja mozda vec sljedeceg mjeseca nece biti in.Pored toliko brendova zaista je lako naci zamjenu za odredjene hit boje :)

Dijana MakeUp said...

Tnx Emma, I just looove my new nail polish!
Mimi, mislim da ne postoji skup lak za koji nisam nasla jako uverljivu zamenu..:)

Lilly Style said...

Super boja! Dosta lici na OPI - Ski teal we drop.

Dijana MakeUp said...

daaa! :)
mislila sa i na njega (ali ispasce da reklamiram OPI:))

Marina fRashion said...

imam i divan jeee!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.