22 Nov 2010

Dragi Deda Mraze../ Dear Santa..

A sada mali osvrt na listu mojih novogodišnjih želja :))..



Ovaj SAVRŠENI krem-gel bronzer daje koži baršunasti izgled i može se koristiti na više načina (samostalno, preko ili ispod podloge, kao rumenilo, bronzer, za konturisanje lica). Cena 48$.



Ovaj puder se već duže vreme nalazi na mojoj listi želja, a kada me pitaju koji bih puder preporučila, više je nego logično koji bi bio odgovor :)). Naravno, ovo se više odnosi na one devojke sa mešovitom/masnom kožom. Chanel kaže da ovaj puder obezbeđuje srednju/potpunu pokrivenost, uz besprekoran, profesionalan polu-mat izgled, a ja na to kažem AMIN!!! Cena 54$.


Dior je ovog proleća izbacio proizvod koji je za kratko vreme mnogim devojkama postao omiljeni highlighter. Ovo je svetlucavi presovani prah u dve nijanse, i to: Amber Diamond i Amber Rose. Daje koži blistav sjaj i savršen prirodan izgled. Cena 44$.


Hoola je bronzer koji se pored još 6 nijansi rumenila/bronzera može pronaći u veoma interesantnom kartonskom pakovanju sa četkicom. Dakle, koristi se kao bronzer i rumenilo, a posebno je postao popularan u svrhu konturisanja lica. Kod nas se može pronaći samo u Sephora radnjama u Delta city-ju i TC Ušće, po ceni od nekih 3100 dinara.



Ovo je jedan od najprodavanijih MAC-ovih proizvoda i predstavlja mineralni puder u kamenu u 8 nijansi, koji obezbeđuje prirodan izgled lica, nudi malu/srednju pokrivenost, a koristi se ili samostalno ili za setovanje i fiksiranje tečnog pudera. Cena 28$. ( Uskoro recenzija ovog proizvoda)




Ovo je jedna od 10 Divine Paleta koje se nalaze u Sleek-ovoj stalnoj ponudi. Palete imaju po 12 dugotrajnih i visoko pigmentisanih senki za oči. Mogu se poručiti preko njihove zvanične internet stranice po ceni od 11,75$. (Prenosim utiske kada mi stigne prva porudžbina:)

Ja se iskreno nadam da Deda Mraz neće zaobiči ovu dobru devojčicu (trep, trep)..

P.S. E da..da li trebam da napominjem da se SKORO ni jedan od ovih proizvoda ne moze pronaći u Srbiji??

:*






2 comments:

EMMA said...

Chanel is simply the best!
/Emma

Dijana MakeUp said...

oooh yes dear, I agree! :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.