24 Nov 2010

Avon Super Shock Gel Eyeliner - recenzija

Post bih mogla početi nabrajanjem...Dior, Chanel, Givenchy, Lancome, Estee Lauder..pa i MAC! Naravno, svi dobro znamo da su ovo jedni od vodećih svetskih brendova kada govorimo o najkvalitetnijem profesionalnom make up-u i njihovi proizvodi su besprekorni, ali ako konkretno govorimo o crnoj, ''običnoj'' olovci za oči, onda ću samo reći - AVON Super Shock Gel Eyeliner!




Ovo je proizvod koji me sigurno najviše iznenadio u poslednjih par godina. Kao prvo, ne bih da zvučin kao make up snob, ali Avon kozmetika i nije baš na vrhu moje liste (znam da su se u poslednje vreme drastično poboljšali u kvalitetu, poznate svetske zvezde su im ambasadori... ali, ovo je samo moje mišljenje). Drugo, nikada ovu kozmetiku nisam koristila na devojkama koje sam šminkala. Međutim, par blogerki koje pratim i sa kojima redovno razmenjujem iskustva, su me bukvalno primorale da probam ovu olovku.
Probala. Ujela se za jezik. Ostala oduševljena.
Već se sada vidim kako pravim štek od 10 komada..za crne dane, šta znate?! Prvo me kupilo pakovanje. Ova olovka za oči pripada ''čipkastoj liniji'' (ruževe za usne, rumenilo u kuglicama i maskaru još uvek nisam imala priliku da probam). Ima savršenu strukturi i veoma jak intenzitet, a nikada do sada nisam videla da neka olovka toliko dugo stoji na mestu. Postoji i u srebrnoj nijansi. Malo se teže skida, pa zaključujem da je vodootporna, ali to je ništa što baby ulje ne može rešiti.




Ostale olovke koje imam (Dior, MAC, Givenchy) u rekordno malom roku ostaju u unutrašnjem delu oka, ali ova Avonova ni makac! APLAUZ!!! Na dodir je veoma meka, a po svim karakteristikama me jako podseća na Inglot i MAC gel eyelinere u teglicama koje imam. S obzirom na mekoću predpostavljam da će se i brzo trošiti, ali ipak je to olovka, biće tu mnogo oštrenja dok ne nestane:))). Ovaj proizvod, pak, ne bih preporučila svima onima koji nose kontaktna sočiva da ne bi bilo brljanja na sve strane. Jer ovo je ipak gel eyeliner i vid bi vam brzo bio zamagljen.
U novembarskom katalogu je, ako se ne varam, koštala nešto više od 500 dinara, ali trebalo bi obratiti pažnju na decembarski jer je tada na popustu (oko 300 dinara). Ovaj proizvod će definitivno biti jedan od TOP 5 koje sam koristila u novembru.
Cure, to bi bilo to! Ukoliko želite CRNO- DA CRNJE NE MOŽE BITI, onda je ovo nešto što pod obavezno MORATE imati u svojim kozmetičkim torbicama.

I znate kako kažu...pozovite vašu Avon damu! :))))

:*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.