2 Feb 2011

Moja inspiracija iz sveta mode..

Posao kojim se trenutno bavim (a po kojem me svi vi, moji divni ljudi, sa blogosfere poznajete), već godinama ne mogu nazvati pukim hobijem. Ovo je vremenom postalo nešto mnogo dublje, ozbiljnije...a počelo je kao hobi... ili možda više kao ono ''ne znam šta ću s' rukama" :)))..
Svi koji me dobro poznaju, isto tako znaju kolika je moja želja da se skrasim u svetu mode, jer inspiraciju za sve što radim dobijam upravo iz iste. I ne pričam napamet:)))....been there - done that!
Ok, ovu moju "dirljivu" priču ćemo ostaviti za drugi put :)), a ovde smo kako bih vam predstavila mog omiljenog modela nove generacije, curu koju bih rado prisvojila i na nju potrošila svu svoju šminku!!!!  Creepy??? Ma neeee, to je samo ljubav prema poslu:))))...a ona je..

Natasha Poly


A zbog čega je volim i zašto baš ona?
Pa mislim da je i više nego očigledno...predivne zelene oči i savršeno koščato lice, naročito obrazi. Sve to je dovoljno da ne ispuštam četkice iz ruke:))))..

Ono što me još dodatno oduševljava je njena moć transformacije, tako da do sada nisam videla kreaciju ili make up look koji nije uspela izneti do kraja.











Ono što mi u poslednje vreme pruža i više nego dovoljno inspiracije je naslovnica novembarskog broja francuskog Vogue-a, gde Natasha savršeno "glumi" ljubav i mir, a posmatraču prodaje taj "hipi nomadski šik" izgled. Šminku je radio Aaron de May, isti onaj koji je odgovoran za izgled Scarlet Johanson u najnovijoj Mango kampanji za proleće/leto 2011.


Ko je vaš omiljeni model?

:**

11 comments:

Bamby said...

OH, prelepa je, za sminkanje dusu dalo!!!
ali ja i dalje glasam za srpsku snajku Limu, prelepa jeeeeeeeee volim modele sa punijim ustima! Adriani koju god boju kose da nosi, sve stoji!

Blanka said...

definitivno Ulorin Vex, nije toliko poznata ali ima lice koje moze nositi bas svaku sminku koja joj se stavi, a jos je posebnijom cini to sto ima narancastu kosu radi koje bi se vecina ljudi ogranicila samo na neke boje.

Jelena Zivanovic said...

mozda mi nije omiljeni model,ali je ipak volim jer zaista ima fantasticnu moc transformacije,a to moram da postujem!:)
pozzzzzzzzzzz

Bonjourjr said...

Obozavam Natashu...Divna je...Super su mi i Erin w, Daria Werbowy...Ma ne mogu da nabrajam ima ih...:))
Super post...:))

Anonymous said...

Jourdan Dunn.:) I Coco Rocha :)

Selma Selimovic said...

Upravo Natasha
Tako je ženstvena, nježna i jaka u isto vrijeme.
Dobro si rekla, lako se transformiše!

Njena boja kose, najčešća :) mi je savršena!!!

Vanja Milicevic said...

Natashaaaaaa, obozavam je, ona i Anja Rubik su mi naj naaj!!!prelepa je!!!

Katarina Matijević said...

New follower here :)
Devojka je predivna, crte lica su joj ostre, a to obozavam kod nje, kao sto si rekla ima koscato lice i par puta se nasla u mojim postovima.

Lep post, citamo se
kissKo :*

Dijana MakeUp said...

bas mi je drago sto ste odgovorile na ovaj post, vidim, neke devojke imaju i istog favorita:))
ja sam cudna po pitanju toga..natasa je ta koja mi kao sminkeru najvise odgovara, a da sam modela birala po lepoti, bio bi verovatno neko od vs andjela:)
@katarina-hvala draga, uzvracam istom merom:)

Marina fRashion said...

Natasha je :) divna. i ja je obozavam. :)

Dijana MakeUp said...

aham..toliko je volim da se vec brinem za sebe:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.