10 Feb 2011

Cura sa peškirom i orhidejom / Girl with a towel and orchid..

S obzirom da na fotkanjima u studiju Revolution već tradicionalno odrađujem make up, skupismo se pre par dana ponovo u istoj postavi ne bismo li i ovaj put odradili nešto kreativno:)..a bilo je svega - od peškira, slamčica, polivanja mlekom i sokom od pomorandže (ali ne puno:), pa sve do špriceva i medicinskih maski...iju, šta sve čoveku može pasti na pamet kada se zaigra! :)..U ulozi lepotice je i ovaj put bila Maja, Luka je škljocao, a par snimaka je napravio i specijalni gost Vanja :)..

Unapred se izvinjavam na mojoj "ozbiljnoj" faci, potpuno sam isključena kada se udubim u posao...:))Fotke još nisu gotove, ali ono što ćete imati prilike da vidite su Vanjine dve, koje su već "puštene u promet" :)), tako da se izvinjavam i zbog watermark-a na njima, a i zbog neodgovarajuće rezolucije...ovako je na kraju izgledala jedna od kombinacija..Model - Maja Pokuševski
Photography - Vanja Jimmy Ivošević
Hair and Make up - moi :)

:**

14 comments:

Anonymous said...

Sjajno!:) Hoci i jaa!:))Kako mi se sviđaju boje <3

Branislava said...

Izgleda prelepo!
Sto kaze Juliet hocu i ja, i ja!:D
Inace super ti je ta kosuljica, a i boja lak na noktima!:)
***

Tanja said...

Vidim i Vasina ruka se tu umesala ;)
U svakom slucaju BIG like!

Jelena K. said...

haha znam za probleme :)
jednom sam kao bez glave jurcala po technu chokoladu, a onda i po crni hamer
u tome je lepota tog posla #igra ::)))

Vanja Milicevic said...

jelena zar ne znas, cokolada se topi na radijatorima ;) zvala sam te onomad! :) izvini za ovo, al sam morala da se nadovezem! :) divne su slicice, i nisi mi ni malo ozbiljna, pa ti si mi divnija i od modela, al ozbiljno! jedva cekam da vidim neke tvoje slicice, igraj se malo sa svojim ocima i fotkaj! :) svidja mi se i tvoj prugasti salcic, odlicne su ispale fotografije, a ti si svoj posao savrseno obavila! :*

Vanja Milicevic said...

ee da...i novi izgled bloga je odlican, sada se mnogo bolje vide fotografije i nekako mi je sve preglednije! :*

PinKky said...

Nice blog!

I follow you and if you wanna, you can follow me too ;)

Kat said...

love the makeup!!

katslovefashion.blogspot.com

Dijana MakeUp said...

@ juliet,brana,tanja- cure moje divne, hvala, hvala! brano, kosulja je zarina (jos od pre par godina), a o laku cemo sutra, znam da ce ti se svideti:)..ej. i daj vise da se skupljamo i sminkamo:))
@JK - ne bih ja draga menjala svoj posao ni za brdo karamela:))..ne bi mi smetalo ni da uz to trcim na 100 metara! prema tome, volim sto me razumes:)
@vanja - hvala dragi, stvarno me tvoje pohvale obore svaki put:)..moracemo se jos malo strpiti sa mojim lookovima, cekam dobar digitalac:))
@pinkky, kat - tnx guys! :)

Matea said...

majstorica na djelu :D
bas mi lijepo izgleda i tvoj i make up na maji :)
xxx

yunims said...

Hi Dijana! .. your blog is very inspiring. Your article above is very useful for many people. I want to follow your blog. I hope we can be friends, despite different cultures. Thank you and success for you!

Bamby said...

Hocemo tebe na slikama!!!!! Nema cekanja!:)

Sve je super!

makeupjelena said...

Slike su bas lepe :-)

Dijana MakeUp said...

hvala cure:*..bamby, nemam vise izgovora, organizovacemo nesto uskoro:))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.