28 Nov 2011

AND THE WINNER IS...


Volela bih kada bih mogla svima pokloniti po jedan primerak, ali možda neki drugi put.. :(
Najviše sreće ovog puta imala je....MILA! Mila, čestitam ti i očekuj mejl uskoro, a jedno
veeeeeliko hvala i svim ostalim devojkama koje su učestvovale u ovom darivanju..do nekog drugog puta..

UŽIVAJTE!

25 Nov 2011

Nepresušna inspiracija - CINEMAGRAPHS

Složićete se samnom da dvojac, koji se krije iza imena CINEMAGRAPHS, pravi prava mala umetnička dela od gif.-ova. Već duže vreme redovno posećujem njihov sajt u potrazi za inspiracijom, a juče me jedna blogerka i podsetila da sve ovo podelim sa vama... Savršeno, zar ne? :)
photos via cinemagraphs.com

23 Nov 2011

New makeup haul / Nova makeup kupovina


22 Nov 2011

Little teaser - New makeup haul tomorrow / Sutra nova makeup kupovina



Ne zaboravite na GIVEAWAY iz prošlog posta.
Čitamo se sutra...

21 Nov 2011

E.L.F. Blush And Bronzer Compact - recenzija + GIVEAWAY!

Ova recenzija čeka objavu već mesecima... E.L.F. sam otkrila još pre skoro dve godine i sve do danas me ostavljao bez reči kada se radi o odnosu cene i kvaliteta proizvoda. Ne znam da li se sećate, ali o E.L.F.-u sam pisala u OVOM postu.
Naravno, ne bih rekla da su baš svi njihovi proizvodu totalni "must have", ali ono čemu ću se uvek vraćati jeste deo proizvoda iz njegove Studio linije. Danas vam predstavljam moj omiljeni proizvod ovog brenda (inače i najhvaljeniji) - ELF Contouring Blush & Bronzer Compact

Dolazi u plastičnom, mat crnom pakovanju, sa velikim ogledalom, rumenilom i bronzerom, u poprilično "pristojnoj" veličini. Teži 8g, cena mu je 3,5 funti, a može se jedino naručiti preko sajta.


8 Nov 2011

FOTD - Omiljeno u oktobru

Nakon posta -Omiljeno u oktobru- javilo mi se par devojaka sa željom da napravim makeup look koristeći proizvode pomenute u postu. Jedini dodaci su na usnama -Labelo i Sephora Ultra Brilliance Gloss br.12..
Sooo, to je to.. :)

(sorry zbog ove psiho face:)

Dijana

5 Nov 2011

Omiljeno u oktobru / October favourites

Ovo su proizvodi koje sam bukvalno zlostavljala prethodnog meseca! Tačnije, neke sam koristila i preko leta, a neki su u stalnoj postavci omiljenih stvari :)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.
Powered by Blogger.
free counters