30 Apr 2011

Kate's royal wedding makeup

 DA, DA!  SVI SMO GLEDALI KRALJEVSKO VENČANJE!

Čak i oni koji su najviše bojkotovali, odradili su bar mali gvir...pa taman da provere da se nije iskrao bar jedan skandal :))..a kada smo već kod skandala, kažu da je najveći bio onaj kada se Samantha Cameron, supruga aktuelnog britanskog premijera, na venčanju pojavila bez šešira (ili fascinatora, whatever) i time prekršila stog kodeks oblačenja. Možeš misliti skandala! Nebitno, nismo zbog toga ovde.




Malo detaljniji osvrt na sve što se danas dešavalo pročitali smo kod JeleneAne i Ivanke, ali ja sam imala i dodatni predmet interesovanja! Šta ću, to je jače od mene! :)
Pomno sam pratila sve što se dešavalo, hvatala svaki krupan kadar na ekranu, čekala potvrdu predpostavke..na kraju sam je i dobila! Pazi sad.. Kate je sama odradila svoju šminku za venčanje! Ahaaa... 
Devojka je jednostavno smatrala da niko ne poznaje njeno lice bolje od nje same i da nema potrebe da angažuje profesionalca! Pa Kate, možeš li biti više savršena? :)
Iz priloženog se moglo videti da nije bilo velikih odstupanja od njene uobičajene make up rutine, a što podrazumeva oči uokvirene tamnim kreonom, obraze naglašene rozikastim rumenilom, i sve uz tamne, podebljane obrve. Jedino je, kako bi bila potpuno sigurna u sebe, unajmila poznatu britansku šminkerku Arabellu Prestonkako bi joj održala nekoliko privatnih časova. 
Moram priznati da sam na početku bila malo razočarana u to što vidim, ali kako je vreme prolazilo, potpuno sam smekšala i jedino što mogu reći je - svaka čast Kate!





photos via google.com

24 comments:

Unknown said...

Prelepo receno,slazem se :)))

Zooka :) said...

da li jos nekoga podseca na Marijanu Mateus? :P

sugarhoneybaby said...

Svaka cast za ovu insajdersku informaciju,nisam znala da se sama sminkala.:D
Svidja mi se sto je bila tako jednostavna i elegantna:)

Unknown said...

divna mi je kate, mila i pozitivna a i vencanica joj je savrseno legla.
a ne zaboravimo i vilijama divnog, my secret crush kad sam bila klinka :)

Marina M. said...

Prelepa je bila... :) Prirodna i nekako sveza :)

Jovana said...

Pih, nista posebno. Generalno zaobisao me je (ili ja njega) citav taj cirkus :)

Fashion Gossip said...

Bas je slatka..:) Ja isto moram priznati da nisam uopce pratila sto se dogada, znala sam da ce me blogeri dovoljno uputiti u zbivanja :)))
Xoxo, K.

Vanja Milicevic said...

sva ta pompa je naterala ljude da na neki nacin omrznu dogadjaj, ko je hteo gledao je, ko nije, sigurno je opet negde video, bio je primoran :) ja sam gledala, i uzivala, niko ne moze da ospori da je prelepo izgledala, cak bih rekla i savrseno!njena draz je upravo u toj jednostavnosti! :)

MaMarijana said...

eeee da taj momenat kad je Samantha Kameron usla u crkvu,pomislila sam Oho-HO evo skandala,a jos je nekako bila sva nekako "zbunjena" i nema drzanje i nikje mi jasno kako nju smatraju ikonom stila,ali ajd.... Kate je meni stvarno mnogo slatka,prirodna i elegantna!!!

fashionmagnolia said...

mislim da je dobro izabrala da sama to uradi, licila je na sebe i bila je mnogo lepa..

Anonymous said...

ja neznam ali ona je meni obicna cura po svemu,nista posebno..make up los, to se vidi na slici koja je zumirana..jedino je vjencanica bila zaista divna i stajala joj je predivno!

Marija - Victima Perfecta said...

Bas sam juce komentarisala kako je sminka predivna a nekako jednostavna :) pa, kad joj ne treba puno da bude prelepa :D
Bas mi se svidja ovako :)

Dinoboy said...

eto svaka čast kate što se toga tiče, ma da su ga pretjerali, kažem plašim se da mi ne počmu iz ormara iskakati.

Marija said...

Prelepa!

Unknown said...

Ma ona je lijepa, mislim da neke egzibicije za vjenčanje nisu ni potrebne...

Unknown said...

iskreno i ja bi isto uradila, svaki put kad me bilo ko sminka profesionalno nikad se meni to ne svidi.. jedino kad ja bas dirigujem stavi taj puder, tu senku tu maskaru i taj karmin... :-D

Anaonheels said...

Divna je, ja sam odusevljena. MEni iygledaju kao da su se sada upoznali i zaljubili. A sminka joj je perfektna i nije ni trebalo da angazuje nekog drugog da je sminka, sama to odlicno radi. Hvala za link, Diksi! CMOK!

Jelena Karakas said...

ja joj nista ne verujem ::)))

Anastasija said...

svaka čast Kate, slazem se!:))

Gypsy Gardens said...

ja sam jedna od onih koja nije ni sekunde pratila, evo ovo sto sam sada kod tebe procitala mi je sasvim dovoljno :)
dobro je i napravila, bez cirkusa i kompliciranja :D

Nails From Fairy Tale said...

Ja sam se jedino razocarala u celoj toj prici u vezi njenih noktiju :). Ne mogu da verujem da je tako glupu boju imala :D

Nego, imas kod mene na blogu nagradu, pa pogledaj kad mozes :)

Tina Maxima said...

ovakva sminka ide uz nju:))

Lili Mitrovic said...

Ja licno mislim da je previse crnog stavila na oci ,a dan je njenog vencanja.
Al dobro ,valjda je ona tako bila srecnija!
Pratim***

Josipa said...

stvarno mi je bila lijepa.ispod očekivanja,svi su očekivali nešto spektakularno,ali eto malo je htjela pokazati da nije pretenciozna ili stvarno nije pretencijozna.na kraju svi zadovoljni.meni je vječanje bilo stvarno prekrasno!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.