30 Apr 2011

Kate's royal wedding makeup

 DA, DA!  SVI SMO GLEDALI KRALJEVSKO VENČANJE!

Čak i oni koji su najviše bojkotovali, odradili su bar mali gvir...pa taman da provere da se nije iskrao bar jedan skandal :))..a kada smo već kod skandala, kažu da je najveći bio onaj kada se Samantha Cameron, supruga aktuelnog britanskog premijera, na venčanju pojavila bez šešira (ili fascinatora, whatever) i time prekršila stog kodeks oblačenja. Možeš misliti skandala! Nebitno, nismo zbog toga ovde.


27 Apr 2011

I'm back!!!

Ćao ljudi!

Evo me, vraćam se nakon jednog podužeg godišnjeg odmora. Ne, nisam nigde putovala (to tek dolazi na red, a saznaćete i gde :), samo sam nakon mnooooogo posla i privatnih obaveza jednostvno trebala malo pauze. Mada, ipak nisam sve vreme sedela skrštenih ruku... :)
Ukrala sam malo vremena i napokon ponovo oživela moji stari Fun Page na Facebook-u. Da, postojao je još pre dve godine, ali se iz nekih razloga (više se ni sama ne sećam kojih) ugasio..verovatno sam imala druge planove :)! Dakle, koristim priliku da vas pozovem da mi se pridružite i na Face-u :)))
E da, tu je i novi izgled sajta, nista komplikovano:)



:*

12 Apr 2011

Colour Blocking in MakeUp - Part I

Nesumnjivo je da je colour blocking postao veliki ovosezonski modni trend. Onaj ko je svakako napravio odličan uvod je Dior, i to još prošle godine u svojoj kolekciji za proleće/leto 2011 (onaj gde su sve seke ljubile mornare :), a zanimljivo je bilo posmatrati kako se ovaj trend sa odeće polako seli i na lice!!! Da, daaaa..

Danas se podsećamo makeup-a koji je za ovu kolekciju odradila, niko drugi nego Pat McGrath!

7 Apr 2011

Sa snimanja za Tarkett katalog - dan 2

Drugi dan smo radili od raaaanog jutra, a obzirom da sam došla malo ranije, morala sam pronaći neku zanimaciju dok se ne pojavi ostatak ekipe (čitaj- naša frizerka Mima, moj sijamski blizanac ta dva dana :). Lutala sam ogromnim salonom, divila se savršenim komadima nameštaja, u glavi pravila kombinacije istog u svom stanu :)..RAJ! Zbog toga su ove prve fotke...

Ovaj dan je bila manja gužva jer je bilo svega par modela, a zvezde dana su bili predivan ženski model Nikica, žena čije je lice prosto stvoreno za šminku, i naš poznati maneken sa internacionalnom karijerom, Miša Berić. Njih dvoje su radili i na prethodnom katalogu

Sve u svemu, dva veoma interesantna dana. Nadam da će vam se svideti fotke..

Bodljikavi luster u koji sam i dalje zaljubljena do ušiju!!! Ispod je "čupava" činija (kome se sviđa, mora da pljune skoro 100 evra :) sa kojom imate filing kao da mazite psa!!!


:**

6 Apr 2011

Sa snimanja za Tarkett katalog - dan 1

Ovo što ćete danas imati priliku da vidite, odnosi se na onaj posao koji sam vam pominjala još prekjuče!

U pitanju je snimanje najnovijeg kataloga kompanije Tarkett za inostrano tržište. Za one malo manje upućene, Tarkett je najzastupljenija kompanija za proizvodnju podnih obloga i sportskih podova na svetu, a ima prodajne organizacije u preko 100 zemalja.

Snimanje je trajalo dva dana, a odvijalo se u ekskluzivnom salonu nameštaja Enviro, u Park City-ju, u Novom Sadu. Priča koja prati katalog je divno osmišljena i veoma inspirativna (neću otkrivati za sada ništa) i rađena je u bezbroj scena (svaku prati posebna priča)...ja se sećam svega 13! :)
Dva dana je tim prostorom vladala kreativna gužva, počevši od ekipe koja je bila zadužena za fotkanje, preko scenografa, stiliste (ujedno i koreografa :), modela (neki od njih tek pristigli sa upravo završenog Amstel Fashion Week-a), frizera, pa do šminkera - mene :), koja sam i pored prevelikog umora, uživala u svakom trenutku!

Ovaj prvi dan je bio u znaku uhodavanja i rađeno je sve munjevitom brzinom, pa i nisam baš imala vremena uhvatiti momente sa snimanja (drugi dan je sve bilo opuštenije). Pri kraju imate priliku videti pripremu za scenu Moskva, koja nas je potpuno opčinila!


Deca na plaži u Sidneju :)

Šopingholičarka Iva :)

Jasna, kao retro cura iz Londona :)

Ruskinje :)


Sutra sledi nastavak.. :**


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kontaktirajte me

Ime/ Name *
Email *
Subject *
Message *
All pictures on Dijanamakeup.blogspot.com are protected by copyright. Using pictures without visibly naming the source, using them for an online advertisment all fall under copyright infringement and / or identity theft. These are serious legal matters. When pictures from this blog are used in incorrect ways, (legal) steps will be taken. Posting a picture on your blog is no problem, just make sure there is always a visible link back to this blog.
Thank you.
Powered by Blogger.
free counters